< Πίσω

Έλα Μαζί Μας 2017-2018


ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
 
 
Μετά την επιτυχημένη πορεία της εκπαιδευτικής δράσης Έλα Μαζί Μας! ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση καλεί τα μέλη του να συνεχίσουν το ταξίδι στη γνώση για τρίτη συνεχή χρονιά σε ακόμη περισσότερα σχολεία της Αθήνας.
 
Το πρόγραμμα Έλα μαζί μας! είναι μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση. Οι Υπότροφοι, επισκέπτονται σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μέσα από ομιλίες και βιωματικές δράσεις φέρνουν τους μαθητές κοντά στις επιστήμες και τον πολιτισμό. Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να εμπνεύσει τους μαθητές για τις μελλοντικές επαγγελματικές επιλογές τους και να συντελέσει στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους!
 
Απευθυνόμαστε σε όλους σας και σας καλούμε να συμμετάσχετε στη δράση μας την επόμενη σχολική χρονιά (Νοέμβριος 2017 - Μάιος 2018). Τα Μέλη του Συνδέσμου Υποτρόφων όλων των επιστημονικών κατευθύνσεων μπορούν να συμμετάσχουν εθελοντικά, με κάλυψη των μετακινήσεών τους και των αναλωσίμων που απαιτούνται για την υλοποίηση του προγράμματος. Αυτή τη χρονιά, το Έλα Μαζί Μας! θα απευθυνθεί σε δημόσια δημοτικά και γυμνάσια της Αθήνας.
 
Η πρόταση που θα αποστείλετε θα πρέπει να απευθύνεται σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες που θα έχετε επιλέξει μεταξύ Α' Δημοτικού και Γ' Γυμνασίου, θα πρέπει να είναι υλοποιήσιμη εντός σχολικής τάξης και να μην ξεπερνά σε διάρκεια τις δύο (2) διδακτικές ώρες (χρόνος απασχόλησης σε κάθε σχολείο: μία δίωρη επίσκεψη).
 
Δηλώστε συμμετοχή εδώ και στείλτε μας την αίτησή σας στη διεύθυνση: hsyrou.contact@onassis.org
 
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ  ΥΠΟΒΟΛΗΣ  ΑΙΤΗΣΕΩΝ:  
Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017
 
ΥΠΕΥΘΥΝΗ: Χαρά Σύρου
τηλ:2103713011
E-mail:hsyrou.contact@onassis.org