< Πίσω

Εκλογές Συνδέσμου Υποτρόφων 2015


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                                                                                             

Προς τα μέλη του Συνδέσμου

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση σάς προσκαλεί την Παρασκευή, 25η Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Μικρής Σκηνής της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, Λ. Συγγρού 107-109, στην

 

Εκλογική Τακτική Γενική Συνέλευση

 

 

Η Ημερήσια Διάταξη της Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

 

1. Διοικητική και διαχειριστική λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου

2. Απολογισμό του διαρρεύσαντος έτους και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη

3. Προϋπολογισμό του ερχόμενου έτους

4. Εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής

 

Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι για πρώτη φορά είναι δυνατή η συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία με τρεις εναλλακτικούς τρόπους: με αυτοπρόσωπη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση ή με επιστολική ψήφο ή με ηλεκτρονική ψηφοφορία διαδικτυακά. Σχετικές οδηγίες θα σας σταλούν ταχυδρομικώς μαζί με το ψηφοδέλτιο και τους συνοδευτικούς φακέλους. 

 

Υποψηφιότητα για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Ελεγκτικής Επιτροπής δύνασθε να υποβάλετε μέχρι την 19/8/2015 ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση hsyrou.contact@onassis.gr σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε παρακάτω. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι η συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο συνεπάγεται την υποχρέωση ενεργούς και συστηματικής συμβολής στην πολύπλευρη δραστηριότητά του.

 

 

Ο Πρόεδρος                                            H Γενική Γραμματέας          

 

Θοδωρής Αναγνωστόπουλος                       Δέσποινα Σχοινά

Σημείωση:      Για λόγους τυπικούς η πρώτη πρόσκληση για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση απευθύνεται για την  18η Σεπτεμβρίου 2015 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, ώστε να μην υπάρξει θέμα απαρτίας την 25η Σεπτεμβρίου 2015.

 

Δείτε τις υποψηφιότητες πατώντας εδώ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

 

  • Η υποψηφιότητα για μέλος του δεκαπενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου ή της τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής (και δύο αναπληρωματικών μελών της) μπορεί να υποβληθεί το αργότερο μέχρι τις 19/8/2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου στο hsyrou.contact@onassis.gr εφόσον οι υποψήφιοι έχουν ήδη εγγραφεί στον Σύνδεσμο. Δεν επιτρέπεται η υποψηφιότητα για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τρίτη συνεχή θητεία.
  • Ειδικότερα, για τους υποψήφιους στις εκλογές για ανάδειξη μελών του ΔΣ προβλέπεται η παρουσίασή τους με κείμενο που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου μετά την 19/8/2015. Εκτός από σύντομη περιγραφή βιογραφικών στοιχείων, οι υποψήφιοι καλούνται να εκθέσουν το ιδιαίτερο σκεπτικό της υποψηφιότητάς τους. Για λόγους ομοιομορφίας, το σκέλος του βιογραφικού και το σκέλος της παρουσίασης των λόγων υποψηφιότητας δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις 300 λέξεις έκαστο. Συνεπώς, ο μέγιστος αριθμός λέξεων για το σχετικό με τον υποψήφιο κείμενο δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 600 λέξεις και θα πρέπει να σταλεί μαζί με φωτογραφία του μεγέθους ταυτότητας επίσης ηλεκτρονικά στο hsyrou.contact@onassis.gr.
  • Οι υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή καλούνται να λάβουν υπόψη τους ότι το έργο της είναι ο έλεγχος της διαχείρισης και η εποπτεία των αποφάσεων του ΔΣ, καθώς και ότι η θητεία των μελών της είναι όπως και του Συμβουλίου διετής.