< Πίσω

Ανοιχτό Κάλεσμα 2018


Αγαπητοί φίλοι,

Ο Σύνδεσμος Υποτρόφων, στο πλαίσιο του προγραμματισμού του ερχόμενου έτους, σας καλεί να καταθέσετε τις προτάσεις σας για τις επόμενες δράσεις του.

Στόχος των δράσεων για την ερχόμενη χρονιά είναι η απελευθέρωση δυνάμεων και η ανταποδοτικότητα στην κοινωνία κυρίως μέσω της παιδείας και της εκπαίδευσης. Πώς μέσω των δράσεων του Συνδέσμου μπορούμε να δώσουμε ευκαιρίες στον κόσμο να ανοίξει τα φτερά του, να αξιοποιήσει τις δυνάμεις του και τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται και να σκεφτεί με διαφορετικό τρόπο; Σας ενθαρρύνουμε να καταθέσετε προτάσεις με έμφαση στον χώρο της εκπαίδευσης και έχοντας υπ’ όψιν σας τουλάχιστον μία από τις παρακάτω λέξεις-κλειδιά/θεματικές, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τα πεδία ενδιαφέροντος στα οποία, ως οργανισμός γενικότερα, θα κινηθούμε την ερχόμενη χρονιά:

  1. Urban culture/Athens downtown (Πόλη, αστική ζωή, αρχιτεκτονική κα)
  2. Crafts (δημιουργίες που γίνονται με τα χέρια, έμφαση στην πράξη και όχι στη θεωρία)
  3. Ψηφιακές εφαρμογές στον χώρο της εκπαίδευσης και της καθημερινότητας
  4. Ανάπτυξη συνεργασιών, ανταλλαγή ιδεών και κοινωνικοπολιτιστική ζύμωση στο πλαίσιο της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής της νοτιοανατολικής Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής

Στη δράση που θα προτείνετε είναι επιθυμητό να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι υπότροφοι- μέλη του Συνδέσμου. Όσοι ενδιαφέρεστε να καταθέσετε τις προτάσεις σας, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα κατάθεσης προτάσεων εδώ και να την στείλετε στη διεύθυνση hsyrou.contact@onassis.org μέχρι την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018.

Σας ευχαριστούμε,

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου