< Πίσω

Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης


SCALE UP: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΝΟΣ START UP;

ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, 11:00 | ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

Ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνει την «Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης», αναλύοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το κεφάλαιο του «Scale up».

Καταξιωμένοι άνθρωποι από το χώρο των επιχειρήσεων θα περιγράψουν και θα αναλύσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα επόμενα βήματα που ωριμάζουν το ξεκίνημα μιας νεοφυούς επιχείρησης, θα περιγράψουν το σημερινό θεσμικό πλαίσιο, καθώς και τους τρόπους χρηματοδότησης μιας επιχειρηματικής ιδέας. Μεταξύ άλλων διακεκριμένων ομιλητών θα μιλήσουν οι: Σπύρος Θεοδωρόπουλος (C.E.O. Chipita), Παύλος Ευμορφίδης (Ιδρυτής Coco-Mat), Κωνσταντίνος Γεράρδος (Πλαίσιο C.E.O.), Κωνσταντίνος Μποτόπουλος (Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς), Gwen Nguyen (Indiegogo Cause Director), Nava Swersky (NanoIsrael, Co-Chair).

Εκτός από τους καταξιωμένους επαγγελματίες, ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στην Ημερίδα την  Αναπληρωτή Υπουργό για την Καταπολέμηση της Ανεργίας κα Ράνια Αντωνοπούλου, καθώς και τον Αναπληρωτή Υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κωνσταντίνο Φωτάκη. Με τη  συμμετοχή τους στην Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης, ως ομιλητές,  αναμένεται να προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες στο κοινό, σε σχέση με το θεσμικό επιχειρηματικό περιβάλλον, το οποίο θα διαμορφωθεί στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Οι 3 θεματικές ενότητες της Ημερίδας είναι:
SESSION I - Εμπνέοντας την Επιχειρηματικότητα
SESSION II - Στηρίζοντας την Επιχειρηματικότητα
SESSION III - Μιλώντας για την Επιχειρηματικότητα


Αμέσως μετά το τέλος των ομιλιών, θα λειτουργήσουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Στέγης βιωματικά εργαστήρια επιχειρηματικότητας (με τη συμμετοχή κοινού που θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του είτε τηλεφωνικά, είτε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης -περιορισμένες θέσεις / θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας), μέσα από τα οποία εξίσου σημαντικοί εκπρόσωποι από το χώρο των επιχειρήσεων θα μπορέσουν να μεταδώσουν με πολύ πρακτικό τρόπο την τεχνογνωσία τους και την εμπειρία τους σε συγκεκριμένες θεματικές.

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Πού: Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Πότε: Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, 11:00

Βιωματικά Εργαστήρια: 18:00- 21:00

Διοργανωτής: Σύνδεσμος Υποτρόφων Ιδρύματος Ωνάση / Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση.

Είσοδος ελεύθερη

Δήλωση συμμετοχής στα βιωματικά εργαστήρια επιχειρηματικότητας: 210 3713015

(Προσφέρεται η δυνατότητα ομαδικής κράτησης σε τμήματα εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Όριο Συμμετοχής 25 άτομα ανά εργαστήριο).

Πληροφορίες για το κοινό: 210 3713011

Πληροφορίες για τους δημοσιογράφους: 210 3713019

Κατεβάστε το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου της ημερίδας πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ημερίδας (www.aoen.gr)

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκδήλωσης εδώ: https://www.youtube.com/channel/UC7e1O8EVu0r4T681MWWdTBQ